Logo_Bild_Text.gif
Välkommen Tjänster Kampanjer Partners Projekt Kontakt Bildbibliotek

Projekt

Grand Hotel

En omfattande uppfräschning av belysning och ytor ska ske på Grand Hotel i Stockholm. Laggeholm Elinstallation projekterar el och belysning tillsammans med ljusdesignern Wennerberg & Wennerberg. Vi arbetar med indirekt belysning för att skapa en mjuk och behaglig ljusmiljö. Arbetet var en utmaning, men resultatet blev helt otroligt. Klart värt ett besök.

702.JPG

Villa Bosögården

Detta är en stor privat bostadsvilla på ca 670 kvm2. Villan byggs med fabriksgjutna betongblock. Villan är förmodligen norra europas största privata passivhus. Just att det är ett passivhus ställer högre krav på samtliga inblandade parter, även oss. Miljöeffektiv styrning av hela huset med hjälp av KNX är en självklarhet i en sådan villa. Energisnål LED-belysning är även det en naturlig del. Solpaneler för nettoväxling av producerad el tillbaka till elproducenten.

702.JPG

Villa Utgård

Detta är en påkostad villa som byggs med kvalitet. Huset förs upp av Tuva hus som är ett företag som köper upp tomter och säljer på spekulation. Till skillnad mot många andra spekulationsbyggen så är detta väl byggt med gediget materialval. En spännande arkitektur ritad av Lisa Monsén gör huset väldigt trivsamt samtidigt som det känns lite lyxigare. Projektet tog mindre än 6 månader från start till slut. Bra jobbat!

702.JPG

Villa Mattson

Detta är en påkostad lyxvilla med integrerad intelligent styrning av belysning, ljud, bild, kraft, värme och ventilation. Projektet byggs på Ekerö.

Ännu en fantastisk villa ritad av den prisbelönte ekeröbaserade arkitekten Pål Ross. Belysningsarkitekten Peter Wennerberg är inkopplad för att ge huset en fantastisk ljusmiljö. Det ska till en elektriker på Ekerö för att få till detta avancerade projekt.

VillaMattsson-2.jpg

Villa Amora

Nybyggd villa i Vaxholm vid en underbar havstomt. Det är en villa på två våningar med tillhörande strandvilla. Elinstallationen är traditionell med inslag av led-belysning.

amora.jpg

Villa Lahäll

Nybyggd villa i Lahäll. En vackert designad villa med traditionell elinstallation.

lahall.jpg

Villa Atrium

Nybyggd villa formad som en "munk". Alltså en helt rund villa med hål i mitten för ett atrium. Nydanad arkitektur där vi använde led-belysning i hela huset samt intelligent styrning med KNX.

Atrium.jpg

Villa Busviken

Nybyggd villa på Ekerö med nydanande och spännande design. Detta hus bestyckades med led-belysning i hela huset som allmänbelysning vilket förmodligen var det första i sverige i sitt slag. Detta är ett intelligent hem där styrning av kraft, ljus och värme sköttes med knx och produkter från Schneider.

busviken-2.jpg

Lägenhet på odengatan

Totalrenovering av lägenhet på odenplan i Stockholm.

odengatan.jpg

Sommarstuga på Ekerö

Total invändig renovering av en sommarstuga som byggdes om till ett mordent kontor med nätverk, kontorsplatser, minikök m.m.

sommarstuga.jpg

Renovering av badrum

Efter ROT-avdraget har det fullkomligt exploderat av kunder som vill renovera sina kök och badrum. Ett antal sådana projekt har genomförts i storstockholm.

VillaMattssonStor-2.jpg
 
knxpartner.gif logo_text_eio.gif
Laggeholm Elinstallation | Frejas väg 2 | 17854 EKERÖ, STOCKHOLM | 070-642 59 97 | info@laggeholm.se
Copyright Laggeholm Elinstallation